Η σιδερένια δοκιμασία. - Black, Holly (Μικρή πυξίδα, 2014)
Τα περισσότερα παιδιά θα έκαναν τα πάντα για να περάσουν τη Σιδερένια Δοκιμασία. Όχι όμως και ο Κάλουμ Χαντ. Εκείνος θέλει να αποτύχει. Όλη τη ζωή του, ο Καλ άκουγε τον πατέρα του να του λέει συνεχώς να μείνει μακριά από τη μαγεία. Αν πετύχει στη Σιδερένια Δοκιμασία και γίνει δεκτός στο Ματζιστέριουμ, αυτό δε θα είναι για καλό. Βάζει τα δυνατά του να αποτύχει και... πετυχαίνει! Το Ματζιστέριουμ τον περιμένει. Είναι ένα μέρος μυστηριακό και περίεργο, που συνδέεται με το παρελθόν του και σημαίνει πολλά για το μέλλον του.