Εισαγωγή στην πληροφορική : μια ολοκληρωμένη παρουσίαση - Rechenberg, Petter, 1933- (Κλειδάριθμος, 2001)
Ένα βιβλίο που έλειπε από την ειδικευμένη αγορά: μία ολοκληρωμένη εισαγωγή στην πληροφορική, που ασχολείται ομοιόμορφα, αναλυτικά και κατανοητά με κάθε τομέα της Πληροφορικής. Γραμμένο για εκείνους που δεν αρκούνται στις επιφανειακές γνώσεις Πληροφορικής, ασχολείται με τον τρόπο σκέψης και όχι με τις χιλιάδες μικρολεπτομέρειες, περιγράφει τις ιδέες και τον τρόπο ανάπτυξής τους, και δείχνει τι είναι και τι μπορεί να κάνει ο υπολογιστής.