Οδηγός εκμάθησης AutoCAD 2008 και 2007 - Κορδώνιας, Βασίλης (Interactive Books, 2008)
Απευθύνεται τόσο στον αρχάριο, που δεν είναι εξοικειωμένος με το πρόγραμμα και επιθυμεί να το μάθει γρήγορα και σωστά, όσο και στον ήδη «μυημένο», που θέλει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του σχεδιαστικού πακέτου. Μάλιστα, παρέχει στον επαγγελματία τη σιγουριά που αποζητά από ένα βοήθημα και είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα του εξασφαλίσει ποιότητα και ταχύτητα στο αποτέλεσμα της σχεδιαστικής του εργασίας.