Word 2007 για πρωτάρηδες : ένας οδηγός για όλους εμάς τους υπόλοιπους, ξεκινήστε με τις νέες δυνατότητες του Word σήμερα, δωρεάν συμβουλές στο dummies.com - Gookin, Dan (Πήγασος Εκδοτική : Wiley Publishing, 2010)
Από τον επιτυχημένο συγγραφέα Dan Gookin έρχεται η "Βίβλος" του πιο διάσημου προγράμματος επεξεργασίας κειμένου στον κόσμο, του Word 2007. Από την εκκίνηση (υπάρχει καλή, καλύτερη και ιδανική) μέχρι τη μορφοποίηση των εγγράφων σας και την απόδοση στυλ σε αυτά, διαβάστε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις λέξεις σας να ξεχωρίζουν!