Ίασις : υγεία, νόσος, θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό - Σταμπολίδης, Νικόλαος Χρ.; Τασούλας, Γιώργος (Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης : Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, 2014)
Πρόκειται για τον κατάλογο της ομότιτλης έκθεσης που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (19/11/2014-31/5/2015). Ο κατάλογος περιλαμβάνει εισαγωγικά κείμενα, λήμματα και φωτογραφίες όλων των εκθεμάτων καθώς και εκτενή βιβλιογραφία.