Οι νεράιδες της νύχτας : ένα αστραφτερό βιβλίο-παζλ - Atkins, Alison; Μανδηλαράς, Φίλιππος, 1965- (Βιβλία από χαρτόνι με παζλ / Πατάκης, 2008)
Τη νύχτα όσο εμείς κοιμόμαστε, οι νεράιδες δουλεύουν για να κάνουν τον κόσμο μας ομορφότερο. Ανακαλύψτε το μαγικό τους κόσμο διαβάζοντας τους στίχους σε κάθε σελίδα και φτιάχνοντας τα παζλ με τις αστραφτερές εικόνες τους. Copyright: Tide Mill Press, 2007.