Ποιος θα βάψει τα πασχαλινά αυγά - Meyer, Birgit (Βιβλία για το Πάσχα / Πατάκης, 2005)
Πλησιάζει το Πάσχα κι όλη η οικογένεια Κούνελου είναι άρρωστη. Μόνο ο Τέρι είναι καλά, αλλά θα τα καταφέρει να βάψει μόνος του τόσα αυγά;