Το φιλί της Ζωής - Ζαπατίνας, Νίκος, 1945-; Αναστασιάδης, Θέμος, 1958-; Δούκα, Ζέτα, 1975-; Μαλκότσης, Λαέρτης; Παπουτσάκη, Κατερίνα, 1979- (Village Films, 2007)
Ο Πασχάλης, γεωπόνος, γύρω στα 30, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα στη Μήλο. Από λάθος θα βρεθεί στο πλοίο για τη Σίφνο, όπου και θα γνωρίσει τη Ζωή, μια πανέμορφη, αλλά παράξενη φωτογράφο που κατευθύνεται στο νησί για τους δικούς της … «ύποπτους» σκοπούς. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τον Πασχάλη, όταν συνειδητοποιήσει ότι η απεργία στην ακτοπλοΐα μπορεί να του κοστίσει τον ίδιο του το γάμο! Όμως, οι ελπίδες του αναπτερώνονται, όταν μαζί με τη Ζωή θα γνωρίσουν ένα ζευγάρι στη Σίφνο, που είναι διατεθειμένο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στη μέλλουσα σύζυγό του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Όμως, πολλά αναπάντεχα μπερδέματα θα οδηγήσουν σε ανατροπές, τραγελαφικά περιστατικά και «ένοχες» αποκαλύψεις… Άραγε, θα προλάβει ο παπάς να αναφωνήσει «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα»;