Εισαγωγή στην ψυχολογία - Χαντζή, Αλεξάνδρα (Ψυχολογία, 2004)
Κοινωνική ψυχολογία, κλινική ψυχολογία Ο δεύτερος τόμος του έργου Εισαγωγή στην Ψυχολογία, παρέχει μια ευρεία επισκόπηση του χώρου της Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας. Η παρουσίαση των θεμάτων ισορροπεί επιτυχημένα ανάμεσα στη βασική εισαγωγή και σε μια βαθύτερη εξέταση του χώρου με αναφορές στις ερευνητικές μεθόδους. Το έργο είναι γραμμένο από Έλληνες μελετητές οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα τους, εξέχοντες καθηγητές και γνώστες των αναγκών των Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν Ψυχολογία στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.