10 ξεχασμένες ιστορίες : 1ος κύκλος - Καπετανάκης, Χαράλαμπος ([χ.ό.], 2014)
«Το «10 ξεχασμένες ιστορίες» δε μιλάει για ξεχασμένες εποχές, μιλάει για ξεχασμένα συναισθήματα και ξεχασμένα μπορεί να είναι και συναισθήματα των οποίων δεν εκτιμούμε τώρα την αξία. Συναισθήματα που χωρίς να είναι παλιά είναι... ξεχασμένα». Τα συναισθήματα αυτά ποια είναι; «Ο έρωτας είναι το βασικό συναίσθημα. Όμως και αξίες, όπως είναι η αγάπη για τη φύση όταν εκφράζεται με τρόπο που να γίνεται έρωτας ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση. Είναι όλα αυτά τα συναισθήματα που βρίσκονται μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις και που ο καθένας μας τα βλέπει και τα βιώνει με έναν διαφορετικό τρόπο».