Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ και οι τρεις ντετέκτιβ στο μυστήριο του επικίνδυνου ορυχείου - Carey, M. V. (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη, 1996)
Σε ποιον ανήκει το άψυχο σώμα που βρίσκεται βαμμένο μέσα στο παλιό εγκαταλειμμένο ορυχείο; Τι ψάχνουν να βρουν οι διαρρήκτες που μπαίνουν κρυφά στο σπίτι του πιο πλούσιου κατοίκου της πόλης; Ποιος προκάλεσε τη φοβερή έκρηξη στην περιοχή;