Εισαγωγή στην ηλεκτροχημεία - Κυρατζής, Νικόλαος Ευριπίδης (Ζήτη, 2005)
Το βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες της Ηλεκτροχημείας. Έμφαση δίνεται στην κατανόηση των εννοιών με τη υιοθέτηση απλής και επεξηγηματικής γλώσσας αλλά και με χρήση παραδειγμάτων και ασκήσεων.