Ερωτικόν - Γιατρομανωλάκης, Γιώργης Ν., 1940- (Κέδρος, 1995)
Βιβλίον καλούμενον ερωτικόν. Εις το οποίον Περιέχονται ερμηνείες θαυμασιωτάτες Περί της φύσεως των ερωτικών σωμάτων και των αιδοίων Περί των αφροδισιακών στάσεων, λόγων και ενυπνίων Και έτερα όμοια: Και εξόχως πώς να κυβερνάται ο πάσας ένας Εις την θλίψην του αποχωρισμού Έτι δε φάρμακα ερωτικά και φίλτρα Αμή και άρες και μαγγανείες πρακτικότατες.