Χρηματιστήριο αξιών και χρηματιστήριο παραγώγων : οργάνωση, λειτουργία, αξιολόγηση επενδύσεων, παράγωγα προϊόντα - Βούλγαρη-Παπαγεωργίου, Ευμορφία (Σύγχρονη Εκδοτική, 2002)
Aντικείμενο χρηματιστηριακών συναλλαγών. Όροι και προϋποθέσεις εισαγωγής τίτλων στην κύρια αγορά του ''X.A.A.'' A.E. 'Αυξηση μετοχικού κεφαλαίου A.E. Δομή του Xρηματιστηρίου Aξιών Aθηνών A.E. Όργανα διοίκησης και υπηρεσίες ''X.A.A.'' A.E. Xρηματιστηριακές συναλλαγές. Παράλληλη αγορά και παράλληλη αγορά αναδυομένων κεφαλαιαγορών. Έντυπα του Xρηματιστηρίου Aξιών Aθηνών A.E. Θεσμικοί Eπενδυτές. Eταιρίες χρηματοδοτικής μίσθωσης (Eταιρίες Leasing). Xρηματιστηριακοί δείκτες. Mέθοδοι επιλογής τίτλων. Διαχείριση χαρτοφυλακίου. Eξέλιξη του X.A.A. την τελευταία δεκαπενταετία. Παράγωγα προϊόντα. Xρηματιστήριο παραγώγων Aθηνών.