Στοιχεία γεωμηχανικής : μηχανική πετρωμάτων - Αγιουτάντης, Ζαχαρίας Γ. (Ίων, 2002)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους τελειόφοιτους φοιτητές των ιδρυμάτων που παρακολουθούν μαθήματα Γεωμηχανικής, αλλά και στους επαγγελματίες του κλάδου.