Το μυστικό της Έλα και του Μίσα - Sorensen, Jessica (Τουλίπα, 2013)
Η μέρα που περίμενε η Έλα πλησιάζει· η μέρα που θα παντρευτεί τον Μίσα, τον έρωτα της ζωής της, το φως που την έβγαλε από το σκοτάδι. Όλα δείχνουν ότι θα είναι τα τέλεια Χριστούγεννα - ώσπου καταφτάνει ένα δέμα με μια σκληρή υπενθύμιση του παρελθόντος της Έλα. Ξαφνικά δεν αισθάνεται και τόσο σίγουρη για το μέλλον της. Πώς μπορεί να ζήσει το περιβόητο «και ζήσαν αυτοί καλά» όταν δεν το έχει βιώσει ποτέ; Ο Μίσα θα σταθεί στο πλευρό της Έλα ό,τι κι αν συμβεί - αν και φοβάται μην τον «στήσει» πάλι στα σκαλιά της εκκλησίας. Όταν του προσφέρεται η μοναδική ευκαιρία να πάει σε περιοδεία με το αγαπημένο του συγκρότημα για τρεις μήνες, γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να αφήσει πίσω την Έλα. Μπορεί, όμως, να της ζητήσει να παρατήσει τη ζωή της και να τον συνοδεύσει; Τώρα η Έλα και ο Μίσα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ισορροπήσουν τους φόβους, τα όνειρα και την αγάπη τους... Αν θέλουν να ανέβουν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.