Ξυπόλητες στην άμμο : μυθιστόρημα - Φραγκούλη-Αργύρη, Ιουστίνη, 1952- (Αρμός, 2014)
Έξι γυναίκες σμίγουν στο νησί τους μετά από πολλά χρόνια και έντονες προσωπικές περιπέτειες. Η ζωή τις μοίρασε σε διαφορετικούς δρόμους προσφέροντας στην καθεμιά το δικό της ταξίδι, γεμάτο Λαιστρυγόνες και λωτούς. Η συνάντηση στον κοινό τόπο θα φέρει τη λύτρωση μέσα από το καταστάλαγμα και την αποδοχή της ωριμότητας. Είναι οι αγαπημένες συμμαθήτριες, που μια μέρα έβγαλαν βιαστικά τα Ψηλά Τακούνια και έμειναν Ξυπόλυτες στην άμμο, συνδυάζοντας τα ματαιόδοξα όνειρα του αισθησιακού λικνίσματος με το άνετο βάδισμα της πραγματικής ζωής. "Ξυπόλυτες στην άμμο! Αυτή την υπέροχη ολόλευκη άμμο της Λευκάδας, όπου ακουμπάμε τις καλοκαιρινές μας ενοχές για την αβάσταχτη ομορφιά της θάλασσάς μας", γράφει η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)