Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ και οι τρεις ντετέκτιβ στο μυστήριο του ξωτικού που χορεύει - Arden, William (Παγκόσμια νεανική βιβλιόθηκη, 1995)
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί την τεράστια αξία και μοναδικότητα του Ξωτικού που Χορεύει; Πώς είναι δυνατόν να βρεθεί αυτό τόσο μακριά από τη χώρα όπου γεννήθηκε, τη μακρινή και μυστηριώδη Κίνα; Πόσο επικίνδυνο είναι να το πλησιάσει κανείς σε απόσταση αναπνοής και τι συνέπειες θα έχει; Οι Τρεις Ντεντέκτιβ και πάλι αντιμέτωποι με ένα μυστήριο που κόβει την ανάσα!