Γλυκιά ζωή - Ρασούλη, Εύα (Ωκεανός, 2014)
Η Μυρσίνη, υψηλόβαθμο και επιτυχημένο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, όμορφη, δυναμική και καλλιεργημένη, ξαφνιάζει το περιβάλλον της με την αναπάντεχη απόφασή της να εγκαταλείψει την εργασία της. Μετακομίζει στο άρτι αποκτηθέν κτήμα της στο γενέθλιο νησί, αναπάντεχη κληρονομιά από τον θείο της, και ξεκινά μια ενδιαφέρουσα ζωή στο πέτρινο αρχοντικό, αφήνοντας πίσω της την αγχώδη ανταγωνιστική καθημερινότητα. Βιβλιοφάγος, μουσικόφιλη και φυσιολάτρης, βρίσκει τον παράδεισό της στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του κτήματος, όπου επιδίδεται με ενθουσιασμό στα δύο άλλα πάθη της. Την κηπουρική και τη διακόσμηση. Η ενθουσιώδης και πανέξυπνη Ελένη, γνωστή συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, η μεσόκοπη οικονόμος Χρύσα, ιδιόρρυθμη και αξιαγάπητη, η κοσμοπολίτισσα Κατερίνα και ο γλυκός της Αμερικανός τραπεζίτης Μαρκ, η ντελικάτη ανιψιά της Αντιόπη, όμορφη σαν μαντόνα του Μποτιτσέλι, ο γοητευτικός οινολόγος και διανοούμενος Έκτορας, η γηραιά νόνα, ο εστέτ αντικέρ 'Αρης, ο γαλλοτραφής και ευαίσθητος πιανίστας Ερρίκος... όλοι άνθρωποι ενδιαφέροντες και ιδιαίτεροι, θα αποτελέσουν τον Μυρσίνιο κύκλο. Καθένας θα προσθέσει κάτι στην καθημερινότητα της Μυρσίνης και όλοι μαζί θα βιώσουν την περιπέτεια της ζωής...