Ο Αλφρεντ Χίσκοκ και οι τρείς ντετέκτιβ στο μυστήριο του βουνού των τεράτων - Carey, M. V. (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη ;, 1996)
Ποιό είναι και πώς εμφανίστηκε το τρομαχτικό πλάσμα που ζει στο δάσος του Βουνού των Τεράτων και τρομοκρατεί τους κατοίκους του Ουράνιου Χωριού; Πού έκρυψε το κλειδί της η εξαδέλφη Άννα ώστε της ήταν πια αδύνατο να το ξαναβρεί; Ποιό ρόλο παίζει ο άντρας της και γιατί σκάβει με σκοπό να φτιάξει πισίνα σ ένα μέρος όπου δεν υπάρχει καθόλου νερό;