Ένοχη νύχτα - Clark, Mary Higgins (Μεταίχμιο, 2014)
Μια νύχτα θα σταθεί η αφορμή για να ανατραπεί η ζωή δύο αδελφών, της Κέιτ και της Χάνα Κόνελι, όταν μια έκρηξη καταστρέφει ολοσχερώς την οικογενειακή επιχείρηση που διευθύνει ο πατέρας τους. Στις στάχτες κρύβονται πολλές υποψίες και ερωτηματικά... Επρόκειτο για εμπρησμό; Τι δουλειά είχε εκεί η Κέιτ μαζί με τον Γκας, συνταξιοδοτημένο πλέον εργαζόμενο της επιχείρησης, τη νύχτα της έκρηξης; Τώρα ο Γκας είναι νεκρός, η Κέιτ σε κώμα, και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις· ούτε να προειδοποιήσει ότι κάποιος, έτοιμος ακόμα και για φόνο, μπορεί απλώς να καλύπτει τα ίχνη του...