Φίλησα μια φορά την Ευδοξία - Agar, Sergun (Ωκεανίδα, 2003)
Αν ήταν στη Σαμαρκάνδη ή στο Χορασάν, οι τροβαδούροι της Ανατολής θα είχαν κάνει τραγούδι τον έρωτα του Χασάν και της Ευφροσύνης. Ο τόπος όμως της ιστορίας αυτής είναι η Πόλη κι ο χρόνος τα μέσα του περασμένου αιώνα. Ο Χασάν γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέθανε στην Πόλη, η Ευφροσύνη ήρθε στον κόσμο στην Πόλη και πέθανε στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο άνθισε ο έρωτάς τους κι εξελίχθηκε η ιστορία τους. Αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Ο εγγονός του Χασάν την έγραψε. Πήρε το χθες και το ανακάτεψε με το σήμερα.