Έχω μία φίλη που είναι ηθοποιός - Schurmann, Susanne (Τα Επαγγέλματα, 2000)
Έχω μια φίλη που είναι ηθοποιός. Τη λένε Ιουλιέτα και πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Μια μέρα με πήρε μαζί της στο θέατρο, με ξενάγησε στα παρασκήνια και στη σκηνή και με άφησε να παρακολουθήσω τις πρόβες. Η Ιουλιέτα μου αποκάλυψε όλα τα μυστικά των ηθοποιών! Η εικονογραφημένη σειρά «Τα Επαγγέλματα» φέρνει τα παιδιά σ' επαφή με τον κόσμο των επαγγελμάτων και τα βοηθάει να κάνουν ένα πρώτο βήμα επαγγελματικού προσανατολισμού. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)