Σάλλυ η μεγάλη - Garth, Tony (Τα Μικρά Τερατάκια, 2000)
Αυτό που πραγματικά ήθελε η Σάλλυ ήταν να μεγαλώσει! Δεν της άρεσε καθόλου που ήταν μικρούλα! Το έβρισκε εξαιρετικά βαρετό! Χωρίς να ρωτήσει τη μαμά της, άνοιγε την ντουλάπα και έπαιρνε τα καπέλα, τα κοσμήματα και τις γόβες της. Τι να τα κάνει; Μα να τα φορέσει, φυσικά! Και όταν δεν την έβλεπε η αδελφή της, άνοιγε το συρτάρι με τα σύνεργα του μακιγιάζ και βαφόταν σαν μεγάλη κοπέλα. [...]