Κώδιξ αντιπροσωπείας 5 Δ/ βρίου 1901-14 Δ/ βρίου 1912 : πρακτικά αντιπροσωπείας ([χ.ό.], 1901)
Πρακτικά της Αντιπροσωπείας από 5/ 12/ 1901 έως και 10/ 12/ 1912 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου και έπειτα του Φώτιου