Απολογισμός διοικητικού-οργανωτικού έργου και λοιπών δραστηριοτήτων 142ου αδελφικού έτους : περίοδος 1 Ιανουαρίου-31Δεκεμβρίου 2013, πρόεδρος Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης - Δαρδαβέσης, Θεόδωρος Ι. (Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, 2014)
Η έκδοση είχε ως στόχο την αναλυτική παράθεση στοιχείων επί όλων των δραστηριοτήτων, που αναπτύχθηκαν από το Δ.Σ. της Φ.Α.Α.Θ. κατά το έτος 2013, καθώς και του σκεπτικού επί του οποίου βασίστηκαν οι διάφορες πρωτοβουλίες, προς πλήρη και έγκυρη ενημέρωση των μελών της Αδελφότητας, καθώς και των Δημοσίων Υπηρεσιών και άλλων Φορέων με τους οποίους συνεργάζεται.