Στην κουζίνα με τη μαμά - Μπουλούκου, Κασσιανή (Ψυχογιός, 2014)
Μαμάδες και παιδιά, ανασκουμπωθείτε! Πάρτε κουτάλες και πιρούνες, ταψιά και κατσαρόλες και κατακτήστε την κουζίνα! Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε πολλές υγιεινές συνταγές, υπέροχες πληροφορίες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, και θα μάθετε να ετοιμάζετε, να μαγειρεύετε και να παρουσιάζετε γευστικά πιάτα. Καλή διασκέδαση και καλή όρεξη!