Μυθολογίας αφήγηση = Portraying mythology : η εικόνα του μύθου στα αρχαία νομίσματα = the image of myth on ancient coins - Τσαγκάρη, Δήμητρα, 1971- (Alpha Bank, 2008)
Κατάλογος της αντίστοιχης έκθεσης που παρουσιάστηκε στον Εκθεσιακό - Πολιτιστικό Χώρο της Alpha Bank στο Ναύπλιο. Στη συγκεκριμένη έκδοση γίνεται αναφορά στους 12 θεούς του Ολύμπου, σε μικρότερες θεότητες, σε ήρωες και μυθολογικές ιστορίες, στους μύθους της Κρήτης, σε μυθικά όντα και αντικείμενα.