Το νόμισμα στον αρχαίο ελληνικό κόσμο = Coins in the ancient greek world - Τσαγκάρη, Δήμητρα, 1971- (Alpha Bank, 2012)
Το βιβλίο κυκλοφόρησε με την ευκαιρία της ομότιτλης εκθέσεως αρχαίων νομισμάτων από τη Συλλογή της Alpha Bank στο Μουσείο Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα. Παρουσιάζει την ιστορία του Νομίσματος, από την εποχή της εφευρέσεώς του (τέλη 7ου/αρχές 6ου αιώνα π.Χ.) έως το τέλος της ελληνιστικής εποχής (2ος αι. π.Χ.). Περιέχει φωτογραφίες 38 νομισμάτων από τη Συλλογή της Alpha Bank.