Νομισμάτων ιστορία : Μακεδονία - Τσαγκάρη, Δήμητρα, 1971- (Νομισματική συλλογή Alpha Bank, 2014)
Το βιβλίο εκδόθηκε με την ευκαιρία της ομότιτλης εκθέσεως αρχαίων νομισμάτων απο τη Συλλογή της Alpha Bank στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Αναφέρεται στη νομισματοκοπία της Μακεδονίας, περιλαμβάνει φωτογραφίες 171 νομισμάτων και αναλυτικά επεξηγηματικά κείμενα.