60 χρόνια από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Έλληνες και Αυστραλοί στον κοινό αγώνα για την ελευθερία = 60 years after the end of the World War II, Greeks and Australians in the common struggle for freedom - Μετζίκωφ, Γιάννης (Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, 2005)
[...] Στην έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό φωτογραφικό υλικό από το Πολεμικό Μουσείο της Αυστραλίας (Australian War Memorial), που προέρχεται από Αυστραλούς στρατιώτες. Επίσης, εκτίθεται υλικό από το Πολεμικό Μουσείο Ελλάδος, το Ελληνικό Λογοτεχνικό Αρχείο, το Λύκειο των Ελληνίδων, την Ταινιοθήκη Ελλάδας, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης - Οίκος Α. και Μ. Καλοκαιρινού, το Μουσείο Μάχης της Κρήτης και Εθνικής Αντίστασης, το Ίδρυμα Κ. Μητσοτάκη και ιδιωτών.