55 τρόποι να μιλάς όμορφα (55 τρόποι να, 2010)
Ο τρόπος που μιλάμε είναι πραγματικά κάτι μαγικό για τα παιδιά. Μπορεί να τους μάθει να εκφράζουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους μ' έναν άψογο τρόπο. Αυτό θα τα βοηθήσει πολύ και στη βελτίωση της σταδιοδρομίας τους αργότερα. Ξεκινήστε να μιλάτε δίνοντας μεγάλη σημασία στην περιγραφή της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι μικροί ακροατές σας. Η σειρά "55 τρόποι να..." θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν τον κόσμο γύρω τους με ένα μοναδικό τρόπο. Οι διάλογοι που χρησιμοποιούνται είναι απλοί και κατανοητοί.