Επάγγελμα μητέρα : ανάτυξη διαπαιδαγώγηση από τη γέννηση έως την εφηβεία - Fiechi, Gabriella; Σκουτέλη, Έλενα; Κοχλατζής, Βαγγέλης; Αυγερινόπουλος, Δημήτριος (Κεντικελένη, 1995)
Οδηγός για την ανάπτυξη και τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού από τη γέννηση έως την εφηβεία. Ψυχολογία: από τη γέννηση έως την εφηβεία (τόμος Α+Β, σελ 276) Ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση βήμα-βήμα (τόμος Α+Β, σελ. 426) Το παιδί και οι άλλοι: η κοινωνικοποίηση (τόμος Α+Β, σελ 356)