Papers of the Ionian Bank Limited - Browne, Zoe (Alpha Bank Historical Archives, 2005)
Λεπτομερής κατάλογος των αρχείων της Ιονικής Τραπέζης που βρίσκονται στη Βρετανική Βιβλιοθήκη Πολιτικής και Οικονομικής Επιστήμης του London School of Economics στην οποία υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα των αρχείων της Ιονικής Τραπέζης. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου έργου του Ιστορικού Αρχείου της Alpha Bank και της εν λόγω βιβλιοθήκης. Λόγω της εκδόσεως του έργου, αυτό το πλούσιο σε ιστορική αξία υλικό συντηρήθηκε, καταγράφηκε, ψηφιοποιήθηκε και είναι διαθέσιμο πλέον προς μελέτη σε κάθε ερευνητή.