Η εκπαίδευση - Sue Me, Tara (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2014)
Στο σαγηνευτικό επίλογο της Τριλογίας της Πειθήνιας της Τάρα Σου Μι, η υποτακτική και ο κυρίαρχός της εξερευνούν πόσο πολύ μπορούν να κάνουν την ηδονή να κρατήσει... Ξεκίνησε από μια κρυφή επιθυμία. Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ναθάνιελ Γουέστ ανέκαθεν έπαιζε με τους δικούς του, αυστηρούς όρους... Η πιο πρόσφατη σύντροφός του, η 'Αμπι Κινγκ, όμως γκρεμίζει όρια και κόκκινες γραμμές, ξαναγράφοντας τους κανόνες του. Ένα μυθιστόρημα για ενήλικες. Η 'Αμπι Κινγκ δεν είχε τολμήσει να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να αιχμαλωτίσει την καρδιά του Ναθάνιελ Γουέστ, ενός από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Νέας Υόρκης. Αυτό που ξεκίνησε ως συμφωνία ηδονής του Σαββατοκύριακου έχει εξελιχθεί σε παθιασμένο ειδύλλιο μ έναν άντρα που γνωρίζει κάθε εκατοστό του σώματος και της ψυχής της αλλά που, παρ όλ αυτά, παραμένει ένας αινιγματικός εραστής. Μπορεί ο Ναθάνιελ να είναι τρυφερός και απίστευτα στοργικός μαζί της, το τείχος του οδυνηρού παρελθόντος του όμως εξακολουθεί να ορθώνεται απαγορευτικό ανάμεσά τους. Η 'Αμπι ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσει πραγματικά την εμπιστοσύνη του είναι να υποταχθεί ολοκληρωτικά σ' αυτόν, ξεπερνώντας όλες της τις αναστολές. Για να οδηγήσει τον Ναθάνιελ στο δρόμο της αληθινής συντροφικότητας, πρέπει πρώτα να του επιτρέψει την είσοδο σ εκείνα τα σκοτεινά, μυστικά κομμάτια του κόσμου της όπου δεν έχει βρεθεί ποτέ κανείς...