Ο κυρίαρχος - Sue Me, Tara (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2013)
Το δεύτερο μέρος της ερωτικής τριλογίας που σαγήνευσε εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ναθάνιελ Γουέστ ποτέ δε χάνει τον έλεγχο. Νέος, γοητευτικός και μυστηριώδης είναι ο δυναμικός επικεφαλής των επιχειρήσεών του κατά τη διάρκεια της μέρας. Τις νύχτες όμως είναι ο απρόσιτος κυρίαρχος που ποτέ δεν ξεφεύγει από τους κανόνες του παιχνιδιού. Ποτέ δε δέχεται υποτακτικές χωρίς εμπειρία, αλλά όταν στο γραφείο του εμφανίζεται απροσδόκητα η 'Αμπιγκεϊλ και του ζητά να γίνει η πειθήνια σύντροφός του, παραβιάζει ο ίδιος τους όρους που έχει θέσει και αποφασίζει να δοκιμάσει τα όριά του. Ο συνδυασμός της αθωότητας και της προθυμίας που δείχνει η 'Αμπι αποδεικνύεται μεθυστικός για τον Ναθάνιελ, που αρχίζει να χάνει την κυριαρχία του. Όσο εκείνη ακολουθεί τις διαταγές του και παραδίδεται πρόθυμα στις επιθυμίες του εκείνος πιστεύει ότι κανείς δε θα πληγωθεί. Όταν όμως αρχίζει να βυθίζεται βαθύτερα στο πάθος του για την 'Αμπι, συνειδητοποιεί ότι η εμπιστοσύνη πρέπει να είναι αμφίδρομη και ο ίδιος κρύβει πολλά μυστικά που απειλούν να ανατινάξουν τα θεμέλια της σχέσης τους... (από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)