Έργα καλλιτεχνών από την Πελοπόννησο = Works by Peloponnesian artists - Οράτη, Ειρήνη, 1956-; Τραυλού, Μαριάννα (Alpha Bank, 2006)
Έκδοση που συνόδευσε την ομότιτλη έκθεση που εγκαινίασε τη λειτουργία του Εκθεσιακού Χώρου της Alpha Bank στο Ναύπλιο το καλοκαίρι του 2006. Αναφέρεται σε καλλιτέχνες με καταγωγή από την Πελοπόννησο και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά έργα τους που εκτέθηκαν στον χώρο, μαζί με ένα γενικό εισαγωγικό κείμενο.