Ολυμπιακά ενθυμήματα, 1896-1956 = Olympic memorabilia 1896-1956 - Μπενέκη, Ελένη (Alpha Bank, 2003)
Συνοδευτικό έντυπο της ομότιτλης εκθέσεως που περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα στο διάστημα 2003-2004. Στα κείμενα παρουσιάζονται διαχρονικά οι διαφορετικές αντιλήψεις στη σχεδίαση διαφόρων ολυμπιακών διαφημιστικών εντύπων. Επίσης γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στις φωτογραφικές προσεγγίσεις δύο μεγάλων γυναικών φωτογράφων, της Ελληνίδας Έλλης Σεραϊδάρη και της Γερμανίδας Leni Riefenstahl.