Έρωτας και αμαρτία - Webb, Katherine, 1977- (Σύγχρονο ξένο μυθιστόρημα, 2014)
Μπαθ, Αγγλία, 1821. Η Ρέιτσελ ξεφεύγει από τη μίζερη ζωή τής γκουβερνάντας όταν παντρεύεται έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία. Επιτέλους, θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό της σπιτικό και να κάνει οικογένεια. Όμως, σύντομα η ζωή της παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν αναλαμβάνει να κρατάει συντροφιά στον μοναχικό Τζόναθαν Άλεϊν, που βασανίζεται από τις αναμνήσεις του πολέμου και από την εξαφάνιση της νεανικής του αγάπης, της Άλις. Η Στάρλινγκ, το έκθετο παιδί που δουλεύει τώρα υπηρέτρια στην οικογένεια Άλεϊν, αγαπούσε την Άλις σαν αδελφή της και είναι βέβαιη ότι τη βρήκε κάποια συμφορά. Είναι λοιπόν, αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια που όλοι οι άλλοι θέλουν να ξεχάσουν... Η εμφάνιση της Ρέιτσελ ταράζει τα λιμνάζοντα νερά στο σπίτι των και Άλεϊν και φαίνεται ότι οι σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος θα φωτιστούν. Πίσω από τα αψεγάδιαστα πρόσωπα της κοινωνίας του Μπαθ ελλοχεύουν καταστροφικές αλήθειες. Το θάρρος της Ρέιτσελ και της Στάρλινγκ ,να "ξεθάψουν" το παρελθόν, θα έχει πολύ ακριβό τίμημα...