Η τιμή και το χρήμα - Θεοτόκης, Κωνσταντίνος, 1872-1923 (Νεφέλη, 1993)
Επίμετρο: Αριστ. Δ. Σιδέρι, "Η ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Θεοτόκη", ("Φιλότεχνος" Βόλου, 1926), Ειρήνης Α. Δεντρινού, "Ο Κωνσταντίνος Θεοτόκης σα συγγραφέας, σαν άνθρωπος" ("Νέα Εστία", 1927). Α' 'Εκδοση: 1978. Φωτογραφική αναπαραγωγή της Δ' 'Εκδοσης, 1984 (Τυπογραφείο "Κείμενα").