Σύννεφο με παντελόνια : τετράπτυχο - Mayakovsky, Vladimir, 1893-1930 (Ελληνική Λογοτεχνία/Τραμ ;, 1995)
"Τη σκέψη σας, / που ονειροπολεί σε πλαδαρό μυαλό / σαν κοιλαράς λακές σε λιγδιασμένο καναπέ / θα την τρίβω πάνω σ' ένα κομμάτι της καρδιάς μου / ματωμένο / χλευάζοντας ως να χορτάσω, αγροίκος και φαρμακερός. (Απόσπασμα από το ποίημα "Σύννεφο με παντελόνια" )