Τα ποιήματα . - Καρούζος, Νίκος 1926-1990 (Ίκαρος, 1994)
Ο πρώτος τόμος των απάντων του Ν. Καρούζου καλύπτει την περίοδο 1961-1978: - Ποιήματα - Η έλαφος των άστρων - Ο Υπνόσακκος - Πενθήματα - Λευκοπλάστης για μικρές και μεγάλες αντινομίες - Χορταριασμένα χάσματα - Απόγονος της νύχτας