Ιστορία της λατινικής λογοτεχνίας - Kenney, E. J. (Παπαδήμας, 2013)
Αποτέλεσμα συνεργασίας κορυφαίων φιλολόγων, των πλέον ειδικών στα θέματα της λατινικής λογοτεχνίας, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους έγκυρη συμβολή συγγράφοντας ο καθένας ένα κεφάλαιο σχετικό με τον επιστημονικό τομέα στον οποίο έχουν εντρυφήσει για μεγάλο διάστημα.