Στην άκρη του νήματος - Περβανά, Σωτηρία (Κέδρος, 2013)
Iζαμπέλ Ένα πλάσμα γεννημένο στα σκοτάδια. Mηδενισμένο από την αρχή της ζωής του. Ένα κορίτσι πλασμένο από θεούς και δαίμονες. Που μεγάλωσε - εγκαταλειμμένο από την ίδια του τη μάνα - με τον εχθρό του, που το έτρεφε με μίσος. Mια γυναίκα που μπορεί να μετουσιωθεί σε φως και να διαλύσει κάθε σκοτάδι. Που μπορεί όμως και να ανοίξει τις πύλες της κόλασης και να βουλιάξει στη διαστροφή. Mια γυναίκα που από θύμα γίνεται θύτης. Σύζυγος και εραστής, πιόνια της ίδιας παρτίδας. Στην άκρη του νήματος. Ποιος θα βγει αλώβητος από αυτή την παράνοια; Ποιος μπορεί να ξεριζώσει τους δαίμονες που υπάρχουν στην ψυχή μιας γυναίκας που η αθωότητα την εγκατέλειψε μόλις στα δεκατρία της χρόνια;