Ογδόντα ημέρες κόκκινο - Jackson, Vina (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2014)
Tο πάθος δεν περιορίζεται μόνο σε αποχρώσεις του γκρι!» «Διασκεδαστικό, πικάντικο και ώριμο. Είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι το πάθος δεν περιορίζεται μόνο σε αποχρώσεις του γκρι!» Η Ωραία της Ημέρας Συναρπαστικό, σαγηνευτικό και γαργαλιστικά τολμηρό, το Ογδόντα Ημέρες Κόκκινο είναι μια ερωτική ιστορία που θα σας κόψει την ανάσα. Η φημισμένη μουσικός Σάμερ Ζάχοβα επιστρέφει στο Λονδίνο, την πόλη όπου για εκείνη ξεκίνησαν τα πάντα. Ελεύθερη και μόνη στην ηδονιστική πρωτεύουσα, η Σάμερ αφήνεται σε μια σειρά καυτών σχέσεων, δοκιμάζοντας συναρπαστικές νέες εμπειρίες, καθώς ταξιδεύει στην Ευρώπη προκειμένου να εκπληρώσει τα όνειρά της. Όταν το ανεκτίμητης αξίας βιολί της Σάμερ εξαφανίζεται, η μοίρα φέρνει και πάλι το χαρισματικό Ντόμινικ στη ζωή της. Τόσο η Σάμερ όσο και ο Ντόμινικ δεν μπορούν να αγνοήσουν το πάθος που εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσά τους, όμως το παρελθόν έχει αφήσει τα σημάδια του, με αποτέλεσμα και οι δύο να αντιλαμβάνονται πως η αγάπη και το πάθος δε συμβαδίζουν πάντοτε. Η Σάμερ γνωρίζει πως, αν συνεχίσει να παίζει με τη φωτιά, θα καταλήξει να καεί, από την άλλη όμως υπάρχουν ορισμένες απολαύσεις απλά ακαταμάχητες Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τελικά τα εμπόδια που υψώνονται ανάμεσά τους, κι η Σάμερ θα επιλέξει να ακολουθήσει το μυαλό ή την καρδιά της;