Η ψυχολογία της δίαιτας : αδυνατίστε για πάντα με το πρόγραμμα Μπεκ - Beck, Judith S. (Διόπτρα, 2010)
Το Πρόγραμμα Μπεκ δεν είναι μία ακόμη δίαιτα. Είναι το πρόγραμμα που προσαρμόζεται σε κάθε δίαιτα και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη νοοτροπία σας σχετικά με το φαγητό, τη δίαιτα και τον εαυτό σας για πάντα! Θα μάθετε: - Να τηρείτε οποιαδήποτε δίαιτα. - Να ξεπερνάτε ανώδυνα και γρήγορα τις βουλιμικές κρίσεις. - Να αντιστέκεστε στα δελεαστικά τρόφιμα. - Να τηρείτε τη δίαιτά σας στις ειδικές περιστάσεις. - Να μην εξαπατάτε τον εαυτό σας. - Να εξοικονομείτε χρόνο για άσκηση. - Να τρέφεστε και να σκέφτεστε έτσι ώστε να χάσετε κιλά και να διατηρήσετε το νέο βάρος σας εφ' όρου ζωής.