Το κοτοπουλάκι και το παπάκι - Sidjanski, Brigitte, 1931- (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2007)
Η αληθινή ιστορία μιας εγκάρδιας φιλίας. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να χωρίσει το κοτοπουλάκι και το παπάκι. Είναι αχώριστα. Και γιατί να μην είναι, δηλαδή;