Νέα Ορλεάνη - Miller, Mark, 1945- (National Geographic Traveler, 2002)
Ο οδηγός αυτός περιλαμβάνει: λεπτομερείς περιγραφές και πληροφορίες για τα αξιοθέατα, στοιχεία από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη ζωή, πάνω από 180 έγχρωμες φωτογραφίες, 18 λεπτομερείς, έγχρωμους χάρτες, προτάσεις περιπάτου και οδικών διαδρομών με αναλυτικούς χάρτες, έργα τέχνης και κατόψεις μουσείων και όλα όσα ενδιαφέρουν τον ταξιδιώτη, και φυσικά πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις αγορές και τη διασκέδασή σας.