Οδοποιία : οδοστρώματα, υλικά έλεγχος ποιότητας - Νικολαΐδης, Αθανάσιος Φωτ. ([χ.ό.], 2002)
Το βιβλίο της 3ης έκδοσης αποτελείται από δεκαεπτά (17) κεφάλαια τα οποία χωρίζονται σε τρεις ευρύτερες ενότητες: Οδοστρώματα, Υλικά και Έλεγχος ποιότητας.