Αϊ-Βασίλη, είσαι εδώ : με κινούμενα μέρη και μια απίθανη τρισδιάστατη έκπληξη (Ψυχογιός, 2005)
Πλησιάζει η Πρωτοχρονιά και στο εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη τα ξωτικά έχουν πολλή δουλειά! Θα προλάβουν να ετοιμαστούν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα κάθε παιδιού; Με χαρούμενες εικόνες και μια όμορφη τρισδιάστατη έκπληξη.